Banner graphic

Flexibel salaris

Haal het maximale uit je investeringen door bestaande budgetten flexibel en persoonlijk aan te bieden.

Flexibel pensioen

Flexibel pensioen

Geef medewerkers de keuze om te sparen voor hun pensioen of een ander doel, zoals een renovatie. Zo geef je medewerkers de mogelijkheid flexibel hun financiële zaken te regelen.

Het leven kan onverwachte kosten met zich meebrengen. Maak budgetten beschikbaar voor wanneer werknemers ze het meeste nodig hebben. Van inzicht tot actie.

Werknemers kunnen op ieder moment hun voorkeuren wijzigen en YourCampus zorgt dat deze voorkeuren worden verwerkt. Dit gebeurt in samenwerking met Brand New Day.

Bekijk feature

Flexibel vakantiegeld

Flexibiliteit & autonomie

Geef meer flexibiliteit en autonomie. Haal extra waarde uit de bestaande compensatie.

Laat werknemers zelf hun vakantiegeld beheren. Zij kiezen wanneer ze het uit laten betalen, en hoe. Zo geef je ze toegang tot een financiële boost.

Werknemers kunnen zelf hun budgetten beheren en gebruiken in de YourCampus app. Wij connecten direct met payroll en zorgen ervoor dat alle transacties worden bijgehouden.

Bekijk feature

Perks

Exclusieve kortingen

Samen staan we sterk. Daarom krijgt je team toegang tot collectieve kortingen: exclusieve deals die alleen bij YourCampus beschikbaar zijn. En deze ‘perk’ is volledig kostenneutraal voor jou.

We creëren een community. Onze gebruikers krijgen toegang tot collectieve deals en kortingen. Waarop? Alles van ziektekostenverzekeringen tot hotelovernachtingen.

Creëer meer engagement. Geef toegang tot kortingen op favoriete merken en abonnementen.

Bekijk feature

Bring your own benefits

Makkelijk te vinden

Je huidige secundaire arbeidsvoorwaarden? Je kunt ze toevoegen aan het YourCampus platform. Zo haal je ook het maximale uit je bestaande aanbod.

Deel meer over je pensioenbijdrage of verzekeringen. Zo weten je werknemers precies waar ze recht op hebben – en snappen ze de waarde die jij biedt.

Werknemers hebben alle informatie in de hand – letterlijk. Het is altijd beschikbaar, allemaal op één plek.

Bekijk feature

Coaching

Altijd toegang

Het leven overkomt je werknemers soms zonder dat ze er klaar voor zijn. Maak het verschil. Bied coaching aan voor mentaal- en financieel welzijn voor je team.

Onze partners zijn een bewuste keuze. Daarom kunnen werknemers een 1-op-1 online coachingsessie boeken. Volledig anoniem.

Werknemers weten het best hoe ze zich voelen. Geef ze de vrijheid om een sessie te boeken. Wanneer dan ook, met welke situatie ze ook zitten.

Bekijk feature

Cultuur & Events

Feature graphic

Compensatie communiceren

Binnen het totaalplaatje van compenseren speelt cultuur meer dan een weggestopte bijrol. Door hybride werken is er meer nodig dan communicatie op locatie.

Nodig iedereen uit – of alleen specifieke werknemers. De uitnodiging wordt gelanceerd in de app en werknemers kunnen met één klik inschrijven.

Met het Werkgeversdashboard maken we het je zo makkelijk mogelijk om op de hoogte te blijven van inschrijvingen of extra updates te sturen.

Bekijk feature

Aanvragen

Controle over aanvragen

Sommige dingen wil je zelf in handen hebben. Daarom kun je ervoor zorgen dat iedereen een benefit request kan aanvragen.

Laat werknemers een 'verhuisdag’ of extra budget voor Learning & Development als benefit aanvragen. Jij beslist zelf of je het goedkeurt. Ook dat doe je via de app.

Bekijk en beheer lopende aanvragen via het Werkgeversdashboard. Stuur feedback wanneer je wilt en waar je ook bent (bedankt, internet).

Bekijk feature
Hulp nodig?

Boek een demo met ons in.