16/08/2022

DEPT® wil voorbeeld geven als werkgever door de regie in handen van de werknemer te leggen

Een negen-tot-vijf baan met standaard vakantiegeldregeling en een vijfdaagse kantooraanwezigheid is niet langer de opzet waar het hart van werknemers harder van gaat kloppen. Flexibiliteit en vrijheid in je baan worden steeds belangrijker. Daar speelt DEPT® op in door constant te werken aan nieuwe initiatieven waar medewerkers blij van worden.

Het digitale bureau werd in mei aangesteld tot een van de Best Workplaces van Nederland. Niet alleen door de unieke cultuur en de groeimogelijkheden dat het biedt, maar vooral door te luisteren naar de veranderende behoeften van de werknemer. Het zorgen voor ‘happy Depsters’ is prioriteit nummer één. Voorbeelden van initiatieven waarmee DEPT® flexibiliteit biedt en andere bedrijven wil inspireren zijn de flexwerkmogelijkheden (in zowel tijd als ruimte), het openen van ‘hubs’ buiten de Randstad en de nieuwste ontwikkeling: een flexibele vakantiegeldregeling in samenwerking met hr-techbedrijf YourCampus.

Marjan Smit, head of people & culture bij DEPT®: “We leven vandaag de dag in een hybride wereld waar online en fysiek werken door elkaar lopen. Het is daarom belangrijker dan ooit om de werk/privé-balans goed te bewaken. Daarin vragen we flexibiliteit van onze werknemers, maar wij vinden dat werkgevers zich ook flexibel moeten opstellen. We stappen over naar een nieuw model, waarbij we geloven dat autonomie en keuzevrijheid op het gebied van arbeidsvoorwaarden ons personeel ondersteunt in hun verschillende levensfasen.”

Via de app van YourCampus kan vakantiegeld op een moment naar keuze uitbetaald worden.
Maandelijks, eenmalig of door het om te zetten in een individueel keuzebudget voor exclusieve in-app deals. Florian Gendrault, CEO van YourCampus: “Wij leggen de lat graag hoog en daarom matchen we goed met DEPT®. Samen dagen we de status quo van arbeidsvoorwaarden uit en denken we na over oplossingen waar iedereen beter van wordt.”

Over DEPT®: DEPT® is een global digital agency die baanbrekende technologie en marketing gebruikt om merken te helpen voorop te blijven lopen. DEPT® creëert end-to-end digitale ervaringen op een wereldwijde schaal met een boutique cultuur. DEPT®’s team van meer dan 3.000+ digitale specialisten werkt verspreid over meer dan 30 kantoren op 5 continenten en voor topmerken als Google, bol.com, Philips, Otrium en meer.

Over YourCampus: YourCampus is een platform voor alle secundaire compensatie die zorgt voor een maximale waarde bij zowel werkgever als werknemer. YourCampus bouwt aan een wereld waarin iedere werknemer wordt gecompenseerd op basis van leeftijd, levensfase en interesses, met echte engagement.