Banner graphic

Erkennen en belonen

Ons effectieve beloningsprogramma dat is ontworpen om de betrokkenheid, productiviteit en tevredenheid van medewerkers te stimuleren.

De kracht van erkenning

Feature graphic

Voed een cultuur van waardering

Creëer een cultuur van waardering. Erken waardevolle prestaties zodat die niet over het hoofd worden gezien. Met Spot Rewards in ons beloningsprogramma zorgen we ervoor dat iedere bijdrage de erkenning krijgt die het verdient.

Product eigenschappen

Feature graphic

Onmiddellijke erkenning

Geef op ieder moment prestatiebeloningen. Bespaar tijd dankzij onze ‘bulk upload’ feature. Ons gebruiksvriendelijke platform maakt hard werk belonen makkelijker. Direct en ter plekke.

Je kunt zelf aanpassen hoe punten kunnen worden verdiend. Ook hoe veel punten worden verdiend bepaal je zelf in ons adminportaal. Jij hebt de regie in handen en zorgt ervoor dat de beloningen passen bij het bedrijf. Een paar voorbeelden:

  • ● Gewerkte uren
  • ● Een shift overnemen
  • ● Een voltooide training
  • ● Een collega doorverwijzen

In onze marktplaats vinden je werknemers collectieve kortingen en deals bij meer dan 60 grote merken. Wij hebben het zoekwerk al gedaan. Dat scheelt jou tijd.

Meet de impact van je beloningsprogramma. Dankzij onze analyses kun je trends bijhouden, toppresteerders identificeren en je beloningsstrategie optimaliseren.

Voordelen

Feature graphic

Verhoog werknemersbetrokkenheid

Regelmatig prestaties erkennen kan werknemersbetrokkenheid verhogen met tot wel 60%. Creeer een betrokken en gemotiveerd team met prestatiebeloningen.

Gewaardeerde werknemers zijn productiever. Ons beloningsprogramma zorgt ervoor dat de bijdragen van je team worden beloond. Zo worden ze gemotiveerd om hun beste werk te leveren.

Erkennen en belonen zorgt voor een positieve werkomgeving. Gebruik prestatiebeloningen en creëer een cultuur waar ieders bijdrage kan worden beloond.

Begin vandaag nog met prestatiebeloningen!

Laat je team weten dat je hun harde werk waardeert.