YourCampus

Over ons

Elke werknemer is anders. Geef ze daarom de vrijheid om hun eigen benefits te kiezen.

side visual explanation

Werknemers kunnen hun eigen secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen uit de meer dan 220 partners op ons platform.

Onze missie

Hét platform voor flexibele en persoonlijke benefits & beloningen.

We willen werknemers de vrijheid geven om hun eigen secundaire arbeidsvoorwaarden
te kiezen. Omdat iedereen uniek is en eigen interesses heeft, hebben we persoonlijk belonen makkelijker gemaakt.

ONZE OPLOSSING

Onze oplossing? Flexibiliteit.

 • Impact maken

  Impact maken

  We willen impact maken door te luisteren naar de veranderende behoeften van werknemers. In onze app bieden we flexibele benefits met een aanbod wat past bij de persoonlijke wensen en behoeften van werknemers.

 • Maak het persoonlijk

  Maak het persoonlijk

  In onze app krijgen medewerkers een maandelijks budget van jou, hun werkgever. Met dat budget kunnen ze zelf de benefits kiezen die ze willen ontvangen. Zo halen we gelijk ook lasten weg bij de werkgever.

 • Onderscheid jezelf

  Onderscheid jezelf

  Het is niet alleen een super secundaire arbeidsvoorwaarde voor je werknemers, maar ook een onmisbare manier om jezelf te onderscheiden op een competitieve markt.

Onze cultuur

Samen brengen we het concept van YourCampus tot leven, zodat jouw werknemers niet alleen de beste benefits in handen krijgt, maar ook de beste app-ervaring. Maar dan wel zonder jou meer werk te bezorgen. Wij zorgen ervoor dat een op maat gemaakte app op de telefoons van je werknemers beschikbaar wordt, met de functies en benefits die jij ze wilt bieden.

side visual explanation

ONS TEAM

Ontmoet het team

Met een snelgroeiend team en een nieuwe visie op de snel veranderende werkvloer ontwikkelen we het nieuwe compenseren. Ons team bestaat uit experts – uit verschillende sectoren – en is innovatief en internationaal. Dit doen wij: sales, ontwikkeling van de app, het binnenhalen van partners, onze communicatie met jou, onboarding, marketing en design.

Wie doet wat?
Maak het persoonlijk voor
maximale waarde en engagement.